arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Afscheidsbijeenkomst Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink

Ineke

Tijdens deze livestream blikken we samen terug op de afgelopen 10 jaar waarin Ineke als voorzitter FME heeft vertegenwoordigd. In het afgelopen decennium was zij het gezicht van de Nederlandse techsector en heeft zij de Maakindustrie op de kaart gezet. Met de input van FME-leden heeft zij zich in Den Haag en Brussel hard gemaakt voor de belangen van onze industrie. Ineke was een belangrijke aanjager van innovatie en het smeden van coalities op zowel nationaal als internationaal niveau. Tijdens haar voorzitterschap zette zij zich continu vol energie in om (jong) talent aan te trekken voor onze sector.

Het wordt een levendige bijeenkomst waar diverse prominente gasten Ineke persoonlijk bedanken en terugblikken op hun samenwerking.

Afscheidscadeau Ineke

Dit kan in de vorm van een ambassadeursrol voor een van de speerpunten waar Ineke zich de afgelopen 10 jaar voor heeft ingezet: een nieuwe generatie interesseren voor een toekomst in de technologische sector.

Tijdens de Dutch Technology week (31 mei t/m 5 juni) willen we met 100.000 leerlingen ontsnappen uit de grootste escaperoom van Nederland. Hier worden leerlingen uitgedaagd om hun digitale vaardigheden in te zetten en tegelijkertijd kunnen ontdekken hoe technologie helpt bij klimaatverandering.  

Het zou toch geweldig zijn als een decennia na Ineke’s aftreden, mede dankzij jouw inzet, een nieuwe lichting Tech-professionals klaar staat?

Sluiten