arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

European Industry & Energy Summit 2021

EIES 2021

De energietransitie vraagt om meer dan doelstellingen en ambities. Het vereist een systematische verandering en daar is samenwerking voor nodig. Tijdens the European Industry & Energy Summit 2021 op 7 en 8 december brengen wij ons netwerk met dat van andere grote partijen bijeen om samen verder te komen.

Dinsdag 7 december

Op de eerste dag van de summit spreken veel bekende grote Europese keynote speakers (waaronder veel FME-leden) over de rol die de industrie vervult in de energietransitie. FME-voorzitter Theo Henrar neemt deel aan de talkshow over dit onderwerp.

Bekijk het programma van dag 1

Woensdag 8 december

  • De tweede dag start met een programma van FME, waaruit blijkt dat we met bestaande innovatieve producten al veel CO2-uitstoot kunnen vermijden. We vertellen over hoe project 6-25 de cruciale rol onderstreept die technologie speelt bij het succesvol aanpakken van de uitdagingen waarmee de samenleving wordt geconfronteerd. Door de ecologische voetafdruk van de industrie te verkleinen en grootschalige implementatie van innovatieve technologieën mogelijk te maken, kunnen wij een blijvende bijdrage leveren aan een duurzamere samenleving en tegelijkertijd economische groei genereren.
  • En om 11 uur organiseert het Fieldlab Industrial Electrification (FLIE) - waar FME partner van is - een sessie over het efficiënt inzetten van industriële restwarmte efficiënt in de chemische industrie. Heb jij hier een oplossing voor, dan zien we jou graag als pitcher tijdens dit side event. Tijdens dit side event brengt FLIE industriële vraag en aanbod bij elkaar.

Bekijk het volledige programma van dag 2

Meld je nu aan!

European Industry & Energy Summit 2021

Aanmelden
Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten