arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

FME Arbo-webinar

Vrouw met helm

Graag nodigen we je uit voor ons FME Arbo-Webinar. Tijdens deze bijeenkomst word je in één middag volledig op de hoogte gebracht van de belangrijkste ontwikkelingen. Daarnaast heb je uitgebreid de mogelijkheid om vragen aan de sprekers te stellen.

Programma

13:30 uur Opening
Paul Isaak, belangenbehartiger bij FME

13:35 uur Werkdruk
Hélène Plaggenborg en Sandra Roodenburg, allebei specialist arbeid en organisatie bij de Arbeidsinspectie, laten zien wat de Arbeidsinspectie van bedrijven verwacht. Wat moet er in de RIE worden opgenomen, wanneer is sprake van werkdruk, wat moet je dan doen? Deze en andere vragen komen aan de orde.

14:20 uur Alcohol-, drugs- en medicijngebruik (ADM)
Dit onderwerp blijft werkgevers bezighouden. Daarom hebben we Edo van den Hoed en Jelle Zijlstra, beiden verbonden aan ADM-support, uitgenodigd. Zij zullen specifiek ingaan op het herkennen van signalen van ADM-problematiek bij medewerkers en wat je dan als bedrijf toch kunt doen. Om de medewerker te helpen, om gevaarlijke situaties tijdens het werk te voorkomen en rekening houdend met de privacyregels (AVG).

14:50 uur Actualiteiten
Traditiegetrouw sluiten we het webinar af met een overzicht van recente ontwikkelingen. Kees Halm, arbo-adviseur bij FME, bespreekt onder meer:

  • De verbeterchecks van 5xbeter
  • De enquête Arbo en verzuim 2020 en
  • Wijzigingen in wet- en regelgeving.

15:20 uur Afsluiting

Later kijken? Meld je toch aan

Kun je er deze middag niet bij zijn, maar ben je wel benieuwd naar de inhoud? Meld je dan gewoon aan, je ontvangt de terugkijk link na afloop van de online bijeenkomst.

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten