arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Kennis op Maat – Kans voor mkb in Food Processing

Food

Wil je als mkb’er profiteren van de nieuwste inzichten en technologieën in food processing? En ben je benieuwd hoe jouw bedrijf kan meedoen aan een project binnen Kennis op Maat (KoM)? Meld je dan aan voor dit gratis webinar!

Aanmelden

Wat is Kennis op Maat?

Vanuit de topsectoren Agri & Food en Tuinbouw & Uitgangsmaterialen wordt in het Kennis op Maat programma jaarlijks € 2,5 miljoen aan capaciteit bij Wageningen Research beschikbaar gesteld om bestaande kennis uit onderzoek en praktijk te vertalen naar concrete toepassingen voor mkb’ers. Dit biedt bedrijven de kans om deel te nemen aan innovatieprojecten op het gebied van duurzame voedselverwerking. Deze keer zijn we specifiek op zoek naar bedrijven die technologie ontwikkelen in de volgende twee gebieden:

  1. Energy savings: technologie die leidt tot energiebesparing in het productieproces
  2. Superior Quality: technologie die leidt tot verbetering van de kwaliteit van het eindproduct

Waarom deelnemen?

  •  Inzicht in de nieuwste innovaties in food processing.
  •  Toelichting op hoe bedrijven kunnen meedoen aan een KoM-project.
  •  Uitleg over financieringsmogelijkheden en samenwerking met Wageningen Research.
  •  Kans om direct vragen te stellen en je ideeën voor te leggen.

Voorwaarden voor deelname aan een KoM-project

  • Projecten moeten gericht zijn op de vertaling van bestaande kennis naar praktische toepassingen voor mkb’ers.
  • Uitgangspunt is publiek-private samenwerking (overheid en bedrijfsleven investeren samen, verhouding 2:1).
  • De publieke financiering bestaat uit capaciteit van Wageningen Research.
  • Bedrijven kunnen hun bijdrage leveren in cash of door middel van ‘in kind’ inzet (zoals deelname aan bijeenkomsten en registratie van uren).
  • Samenwerking met groene onderwijsinstellingen (HBO/MBO) is mogelijk, waarbij cofinanciering ook van onderwijsinstellingen kan komen.

Voorlopig programma

15:00 uur l Welkomswoord en korte introductie (Paul Goethals (WUR), Suzanne Verboon (FME)
15:15 uur l Presentatie van projectopzet, activiteiten en doelen (Rian Timmermans (WUR), Martijntje Vollebregt (WUR))
15:35 uur l Praktische details over deelname, budget, planning en voorwaarden (Paul Goethals)        
15:40 uur l Feedback en vragen

Dit webinar wordt georganiseerd door FME, GMV en Wageningen University & Research

Logo's webinar Landbouw, water en voedsel
Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
Vragen
Sluiten