arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Online (welkomst) bijeenkomst met aankomend FME-voorzitter

Webinar
Theo Henrar

FME vertegenwoordigt de belangen van 2.200 lidbedrijven in de Nederlandse technologische industrie. Een sector die in een razendsnel tempo verandert als gevolg van digitalisering, robotisering en nieuwe technologieën. Die veranderingen bieden volop kansen, maar die stellen ook andere – nieuwe – eisen aan ondernemingen en hun medewerkers.

Uitdagingen in de coronacrisis

De coronacrisis stelt onze techbedrijven ook voor grote uitdagingen én creëert ook kansen. Om de kansen optimaal te benutten is het tijdig verkennen van kansen en daar vervolgens snel op kunnen inspelen van belang. Als directie, en als bedrijf in het geheel. Niet wachten met strategieontwikkeling totdat het daar volgens je reguliere agenda weer tijd voor is. Breng nu in kaart waar kansen liggen, zoek nieuwe markten waar jouw producten/diensten passen, werk aan een beter proces, kijk of een nieuw product of dienst relevant is voor je huidige klanten of start een nieuwe samenwerking waarin je sneller, slimmer of goedkoper kunt zijn. 

Maak alvast kennis met de nieuwe FME-voorzitter

Graag stelt FME-voorzitter Ineke Dezentjé jullie tijdens deze sessie alvast voor aan de aankomend FME-voorzitter Theo Henrar en gaan we samen met andere directeuren in gesprek.

Sluiten