arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Themabijeenkomst Smart Maintenance

Smart

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met FME-partnerbranche World Class Maintenance. Tijdens het programma geven diverse lidbedrijven praktijkgerichte presentaties en/of demo’s over de toepassing van AI en Smart Maintenance. Je kunt kennismaken met het WCM Fieldlab CAMPIONE en er is voldoende gelegenheid tot netwerken.

Programma

Van 15.00 tot 17.00 uur worden presentaties en/of demo’s gegeven over AI en Smart Maintenance door de FME-lidbedrijven IJssel Technologie, ABB en WCM-lid Sitech.

Thema’s die worden belicht zijn onder andere:

  • Van data tot actie
  • Next step, na predictive maintenance
  • Waarde van Smart Maintenance

WCM Fieldlab CAMPIONE

Ook kun je deze middag kennismaken met het WCM Fieldlab CAMPIONE. Het doel van dit fieldlab is radicaal: onderhoud voor chemiebedrijven 100% voorspelbaar maken. Waardoor de productiviteit, beschikbaarheid en veiligheid van productiemiddelen significant worden verbeterd, tegen lagere kosten. Fieldlab CAMPIONE bestaat uit een centraal fieldlab in Gilze en Rijen waar een testinstallatie staat waar alle CAMPIONE-partners gebruik van kunnen maken om nieuwe technologieën die onderhoud voorspelbaar maken, te kunnen testen. Daarnaast zijn er een aantal Living Labs operationeel: deze Living Labs zijn onderdeel van bedrijven waar ook soortgelijke testen gedaan kunnen worden. De testen gaan voornamelijk over het inzetten van sensoren die de belasting van een installatie meten.

Lees meer over WCM Fieldlab CAMPIONE

Netwerkborrel

We sluiten om 17.00 uur af met een borrel. Met ruime gelegenheid om te netwerken en na te praten over de toepassing van AI en Smart Maintenance.

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten