arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

(Welkomst)lunch met FME-bestuur: ontmoet het FME-Bestuur online of live

Theo Henrar

FME vertegenwoordigt de belangen van 2.200 lidbedrijven in de Nederlandse technologische industrie. Een sector die in een razendsnel tempo verandert als gevolg van digitalisering, robotisering en nieuwe technologieën. Die veranderingen bieden volop kansen, maar die stellen ook andere – nieuwe – eisen aan ondernemingen en hun medewerkers.

Graag gaat FME-voorzitter Theo Henrar live of online met jou in gesprek over twee actuele thema’s:

  • Toekomstbestendig werkgeverschap: eén van de belangrijkste succesfactoren voor ondernemen zijn de mensen die er werken. Op een goede manier invulling geven aan werkgeverschap is dan ook van groot belang. De manier waarop bedrijven invulling geven aan werkgeverschap is in transitie. Dit moet ook wel, want we zien grote uitdagingen op de arbeidsmarkt: snelle veranderingen, meer behoefte aan wendbaarheid, druk op de werk/privé balans en fit blijven om steeds langer door te werken en duurzame inzetbaarheid in het algemeen.
  • De energietransitie is voor Nederland een unieke kans om de economie duurzaam te moderniseren. Technologische innovaties bieden perspectief op een CO2-neutrale energievoorziening én structurele economische groei. Op het gebied van energie, duurzaamheid en circulariteit is FME koploper in het faciliteren van de energietransitie in de industrie, energie-infrastructuur en de duurzame leefomgeving om de klimaatdoelen in 2030 en 2050 te halen.  

Programma online

Op dinsdag 19 oktober treft hij deelnemers graag tussen 12:00 en 13:00 uur via Teams in een virtuele omgeving.

Programma live

Tijdens de exclusieve live bijeenkomst maakt Theo graag van de gelegenheid gebruik je voor te stellen aan leden van het bestuur van FME en aan zijn FME-collega’s. We willen je bedrijf optimaal ondersteunen en dan is het wel zo prettig dat je weet wie er voor jou aan het werk zijn, of wie je kunt benaderen voor een onderwerp.

11.45 uur           Ontvangst

12.00 uur           Start programma
                          Ontmoeting FME-bestuur en kennismaken met collega’s van FME

                          Inclusief lunchgesprek rondom bovengenoemde thema’s

14.00 uur           Einde

Ook kennisdelen en kennismaken met het FME-bestuur en directeuren van andere lidbedrijven? Meld je aan voor een van de sessies: online of live.
 

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten