arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

"Door duurzaamheid centraal te stellen interesseren we jonge mensen voor ons technologiebedrijf"

13 juli 2021
Strukton

Van datarevolutie tot energietransitie. Strukton Worksphere creëert de wereld van morgen in gebouwen. Om dat te kunnen blijven doen zijn goed opgeleide medewerkers hard nodig. Daarom levert Strukton Worksphere structureel een bijdrage aan het opleiden van toekomstig talent.

Een intensieve samenwerking met ROC's en het aanbieden van stageplekken levert Strukton Worksphere in 2020 de titel 'Stagebedrijf van het jaar' op maar vooral veel jong talent. Samen met andere bedrijven werken ze ook aan een opleidingsprogramma specifiek voor de energietransitie en met succes. Maatschappelijke thema’s als energie, duurzaamheid en circulariteit werken als een magneet op studenten. Ook bij de eigen medewerkers wordt persoonlijke ontwikkeling en groei gestimuleerd.

Ruimte voor ontspanning én sportiviteit

Rob Goossens, directeur Strukton Worksphere: “Door duurzaamheid centraal te stellen weten we jonge mensen voor ons technologie bedrijf te interesseren. Daarnaast is er ook ruimte ontspanning, voor sportieve en gezonde initiatieven, en een rooster dat past bij de privé-situatie. We organiseren elk jaar in oktober de Strukton Gezondheidsmaand. Dan hebben we bedrijfsfruit op de vestigingen en organiseren we sociale en sportieve activiteiten. De echte sportievelingen nemen deel aan de vier mijl van Groningen, anderen aan een Mountainbike-clinic op het Dwingerveld en veel teams knokken voor 10.000 stappen per dag in de stappencompetitie."

week van de mki
Sluiten