arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Overlijden Lindsay Hopmans

Nieuws
14 september 2024
Lindsay Hopmans

Met groot verdriet hebben we vernomen dat onze zeer gewaardeerde collega Lindsay Hopmans op veel te jonge leeftijd zaterdag 7 september jongstleden is overleden.

Lindsay was sinds 1 oktober 1984 advocaat bij FME. Bijna 40 jaar heeft Lindsay zijn deskundigheid met veel bevlogenheid en betrokkenheid ingezet voor talloze FME leden en branchebesturen. Lindsay stond aan de wieg van en was medeverantwoordelijk voor de FME- en de ORGALIM-verkoop- en leveringsvoorwaarden en modelcontracten van ORGALIM. In al die jaren was Lindsay zeer toegewijd en een leermeester voor zijn collega’s van het Advocaten team binnen FME. Lindsay stond altijd klaar om kennis te delen en te helpen.

Een uitstekende advocaat en fijn mens

We verliezen in Lindsay dan ook een uitstekende advocaat en bovenal een fijn mens dat door onze collega’s, leden en branchebesturen zeer gewaardeerd werd. Zijn inzet en collegialiteit hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten, zowel in het werk als in onze harten.

We zullen Lindsay ontzettend missen en wensen zijn vrouw en dochter veel kracht en liefde in deze moeilijke tijd. We wensen ook iedereen die met Lindsay heeft gewerkt veel sterkte toe om dit verlies een plek te geven.

Wij verzoeken u het gezin van Lindsay in deze voor hen moeilijke periode wat rust te gunnen en geen direct contact te zoeken. Indien u hen een kaart of bericht wil sturen, dan kunt u deze naar FME sturen, ter attentie van de HR-afdeling onder vermelding van Lindsay, dan zullen wij zorgen dat je bericht bij de familie van Lindsay komt.

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten