arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Webinar: Strategische Personeelsplanning cruciaal voor bedrijfsvoering

Planning

Schaarste op de arbeidsmarkt, vergrijzing en noodzaak om skills te ontwikkelen van medewerkers maakt dat een tijdig inzicht in het personeelsbestand essentieel is. Handelen vanuit de waan van de dag door alle drukte maakt dat er vaak te laat actie wordt ondernomen, met alle gevolgen van dien. In dit webinar gaan FME-bedrijfsadviseurs Bert Haan en Robert Geurts in op deze noodzaak en hoe dit op de agenda van het MT te krijgen.

Daarnaast gaan wij in op hoe je er praktisch mee aan de slag kan gaan. Een aspect hiervan is hoe je de leidinggevenden hierin meeneemt en er meer bewustwording ontstaat voor noodzaak van leven lang ontwikkelen en tijdig opvangen van lacunes in skills (kennis, vaardigheden en houding). Bijvoorbeeld tijdig anticiperen op pensionering en goede back-up van kritische functies.

Aanmelden

Programma

Tijdens dit webinar gaan FME-bedrijfsadviseurs Bert Haan en Robert Geurts in op onderstaande vragen.

  • Waarom is Strategische Personeelsplanning belangrijk voor je organisatie?
  • Hoe werkt Strategische Personeelsplanning? Hoe ontdek je (toekomstige) lacunes in de skills? Hoe kan je toekomstige skills hieraan verbinden?
  • Hoe combineer je dit met ‘leven lang leren’ en ouderenbeleid?
  • Hoe krijg je dit op de agenda van het MT? Hoe maak je hier (zelf) tijd en capaciteit voor vrij? (en wat kan FME hierin betekenen)
Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten