arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Word lid van FME

Word lid

FME is de ondernemersorganisatie voor bedrijven in de technologische industrie. We bieden onze 2.200 leden tools om succesvol te ondernemen en te excelleren. Nu en in de toekomst. De vereniging komt op voor jouw belangen. We weten wat er speelt, landelijk, maar ook regionaal. We zijn dichtbij, zodat je ons altijd makkelijk weet te vinden. Word ook lid en profiteer van onderstaande voordelen.

Word ook lid van FME

Voordelen

  • 1
    Maak gebruik van concrete diensten en ondersteuning
  • 2
    Kom in contact met andere organisaties
  • 3
    Werk samen aan ons collectief belang

Maak gebruik van concrete diensten en ondersteuning

FME biedt leden concrete individuele dienstverlening aan. We zijn toegankelijke adviseurs die je oplossingsgericht ondersteunen. We kunnen je helpen op gebied van HR, juridische vraagstukken, inkoopvoordelen, het bevorderen van innovatie en digitalisering. Ook bieden we je actuele informatie aan op gebied van wet- en regelgeving, bijvoorbeeld op gebied van HR, arbeidsrecht, milieu en energie en arbo.

Denk hierbij aan:

Liggend Team

Kom in contact met andere organisaties

FME faciliteert samenwerking en kennisdeling op allerlei niveaus en vakgebieden. Gericht op de ontwikkeling van jouw organisatie en jou als persoon. We hebben diverse netwerken waarin je met peers kunt sparren en ervaringen kunt delen.

Denk hierbij aan:

Liggend Team

Werk samen aan ons collectief belang

FME maakt zich hard voor een aantrekkelijk vestigingsland voor bedrijven in de technologische industrie. Dat doen wij door de belangen van onze leden te behartigen in Den Haag en in Brussel. We luisteren continu naar de uitdagingen van de leden agenderen deze input bij beleidsmakers.

Tevens onderhandelt FME voor de cao Metalektro. We halen de wensen op bij de FME-leden. Deze nemen we mee naar de onderhandelingstafel.

Denk hierbij aan:

Meer weten?

Wil je meer weten over het FME-lidmaatschap, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Liggend Team

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten