arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Industrializing Hydrogen Event

Waterstof speelt een belangrijke rol in het verduurzamen van de industrie. Daarom organiseren FME, EMP-NL en Festo samen het Industrializing Hydrogen Event.

Aanmelden


Tijdens dit evenement komen verschillende onderwerpen aan bod:

  • De opschaling van de productie: De industrie vraagt om elektrolysers die geproduceerd moeten worden. Wat is er nodig om de productie van elektrolysers in de toekomst te kunnen opschalen?
  • De infrastructuur: In de procesindustrie speelt het transport van waterstof een grote rol. Wat zijn de trends en ontwikkelingen?
  • Het gebruik van waterstoftechnologie in de industrie: Hoe kunnen nieuwe toepassingen van waterstof in de industrie de energietransitie versnellen?

Met interessante presentaties, informatieve discussies en een interactieve tentoonstelling worden de uitdagingen en recente doorbraken toegelicht. Tijdens dit evenement zullen toonaangevende bedrijven uit de hele waterstofwaardeketen kennis delen en inzichten bieden over het opschalen voor industriële toepassingen. FME zal dit evenement in samenwerking met Festo hosten.

Heb je interesse om deel te nemen aan dit evenement door middel van het houden van een stand? Neem dan contact op met Festo via e-mail: events.nl@festo.com.

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten