arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Zeer geslaagd FME Jaarevent

Nieuws
11 september 2024
Theo en Hans Jaarevent 2024

Gisteren vond het FME Jaarevent plaats bij de Johan Cruijff ArenA. Dit jaar stond in het teken van de Duits-Nederlandse samenwerking. Door samen te werken, stimuleren we de ontwikkeling van slimme oplossingen die beide landen vooruithelpen. Of het nu gaat om smart industry, digitalisering of verduurzaming – de kracht van innovatie ligt in samenwerking. Het was een bijeenkomst met waardevolle inzichten en nieuwe verbindingen, waarna we genoten van de wedstrijd tussen Nederland en Duitsland.

We hebben wederom met de directeuren van onze lidbedrijven goede gesprekken gevoerd om de technologische industrie verder te versterken en toekomstgerichte oplossingen te verkennen. Daarbij werden we geïnspireerd door het verhaal van Alexander Collot d’Escury van Bruynzeel Storage Systems, die onderstreepte dat de samenwerking en het blijvend verkennen van de kansen tussen Nederland en Duitsland van groot belang zijn voor de toekomst van onze sector.

Bekijk de foto's van het FME Jaarevent

Hans van Breukelen

Hans van Breukelen zorgde er vervolgens voor dat we stilstonden bij het spanningsveld tussen gezamenlijk en eigen belang met een mooie parallel naar onze industrie waarbij we individueel maar ook samen optrekken. "Het spanningsveld tussen het gezamenlijk en het eigen belang komt samen in een bal. Maar wel met de juiste hoeveelheid lucht, want anders kan je niet scoren," aldus Hans.

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten