arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Digitalisering

Computerscherm

Digitalisering is bezig met een grote vlucht in de industrie. Digitalisering helpt bedrijven om onder andere foutloos te produceren en slim onderhoud te plegen. Hierdoor zorgt digitalisering voor productiviteitsgroei en daarmee voor verdere groei van onze Nederlandse economie. Bovendien zorgt digitalisering voor het oplossen van maatschappelijke uitdagingen zoals de energietransitie, betaalbare de zorg en een veilige samenleving.

Hoe ver is jouw bedrijf al gedigitaliseerd? Is er bijvoorbeeld al een digital twin gemaakt van jouw productieproces? Het digitaliseren van processen kan ervoor zorgen dat deze efficiënter en met minder fouten kunnen plaatsvinden. En de producten die jouw bedrijf maakt? Kunnen deze aan het het internet verbonden worden, zodat je bijvoorbeeld onderhoud op afstand kunt plegen?

FME in de regio: innovatieprojecten

In vijf regio’s werkt FME samen met lidbedrijven aan innovatie. Hierbij organiseren wij regionale samenwerking, matchmaking tussen bedrijven en netwerken, en initiëren en realiseren we innovatieprojecten.

Onderstaande project staat in het teken van Digitalisering:

Wil je meer weten over alle projecten in de regio? 

Lees meer over fme in de regio

Updates

Aankomende events

Eerdere updates

Sluiten