arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Innovatie

Digitale auto

Innovaties in de techsector bieden slimme oplossingen voor diverse sectoren, zoals Energie, Zorg, Agri & Food, Gebouwde omgeving en Veiligheid. FME inspireert en stimuleert bedrijven om ook te innoveren. Wij initiëren en ontwikkelen samenwerkingsverbanden en innovatieprojecten tussen leden en relevante partijen om innovatie te versnellen. Ook organiseren we aparte sessies rondom een technologische uitdaging van een bedrijf, om zo samen innovatieve oplossingen te vinden. Op deze manier creëren we nieuwe kansen op regionaal, nationaal en internationaal niveau en verbinden we de relevante partijen met elkaar.

Elk FME-lidbedrijf draagt zo bij aan het versnellen en bevorderen van technologische innovaties.

FME maakt deze innovaties zichtbaar en verbindt en mobiliseert deze met andere (lid)bedrijven, overheidspartijen en kennisinstellingen. Vóór, en in samenwerking met, de bedrijven in de maakindustrie creëren we innovatieve kansen en faciliteren bij de concrete uitvoering ervan.

Holland High Tech

Topsector High Tech Systemen en Materialen (HTSM) verenigt industrie, wetenschap en overheid in sleuteltechnologieën voor grote maatschappelijke uitdagingen. 

Lees meer over Holland Hightech

Innovation Tuesday

Heb jij een technologische uitdaging waarvan je niet weet hoe je die kunt oppakken? Wil je een innovatie lanceren of verder ontwikkelen, maar weet je niet hoe je dit het beste kunt aanpakken? Laten we dit dan met elkaar doen. FME nodigt je uit om jouw innovatieve ideeën los te maken en je hersens te laten kraken. Dit om tot oplossingen te komen voor uitdagingen die ons waarschijnlijk allemaal bezighouden.
Als FME-lid ben je van harte welkom op deze exclusieve Innovation Tuesdays.

Als FME-lid heb je toegang tot de exclusieve content over dit onderwerp in Mijn FME.

Ga naar Mijn FME | exclusief voor leden

FME in de regio: innovatieprojecten

In vijf regio’s werkt FME samen met lidbedrijven aan innovatie. Hierbij organiseren wij regionale samenwerking, matchmaking tussen bedrijven en netwerken, en initiëren en realiseren we innovatieprojecten.

Onderstaande projecten staan in het teken van Innovatie: 

Wil je meer weten over alle projecten in de regio?

Lees meer over fme in de regio

Updates

Sluiten